På söndag väntar världsettan Roger Federar för Söderling

I övermorgon så stannar Sverige upp, och imorgon också förhoppningsvis!
Nu har vi en riktig superhelg att se fram emot. På lördag tar Sverige emot Danmark på Sveriges nationaldag på Råsunda och på söndag ställs den nya svenska superstjärnan Robin Söderling inför sin viktigaste match någonsin! Det är nämligen final mot världsettan Roger Federer från Schweiz! Söderling slog ut Nadal i fjärde omgången, som egentligen är bättre än Federer på grus, så att säga att Robin inte har någon chans på söndag skulle bara vara dumt att säga!

Dock ska Federer ha stora bekymmer om han inte slår Robin, jag är ledsen Sverige, men så är det!
Roger Federer är verkligen kung, en man som få gör misstag till förlorade bollar. Och det var egentligen det som var det enda kruxet för Robin idag även fast han vann, han gjorde för många misstag.
För att Robin ska vinna så måste han vara alldeles felfri, eller näst intill i alla fall. Om han är det så kommer han att vinna matchen, för jag skulle kunna tänka mig att Söderling vill vinna denna matchen mer en Federer! Så det blir väldigt spännande.


Robin Söderling - Fernando Gonzalez

Just nu håller Grand Slam semi-finalen i Frankrike på att spelas! Skrällen Robin Söderling som slog ut världens bästa spelare på spelarens favorit plan är grymt stort. Nu tar han an 13 rankade Fernando Gonzalez.

Just nu står det 2-2 i set!

Robin Söderrling - Fernando Gonzalez:

1-0
1-1

1-2
2-2
3-2

4-2 !!!
5-2!!!!! GRYMT SÖDERLING
5-3!
Man ser just nu Björn Borg på läktaren!
6-3!

1-0 i set till Robin Söderling! Första set tog 34 minuter

0-1
Fast Söderling hade skickliga returer på Gonzalez servrar så kunde Fernando vinna sitt game
1-1 BRA ROBIN!
1-2 Jävligt jämn match
Man ser hur Robins servrar slår 212km/h , medans Gonzalez bara 138km/h ... Väldig stor skillnad
2-2
Gonzalez får domsluten emot sig och är förbannad, gynnar detta Robin?
2-3
3-3
3-4
4-4
Evighetsmatchen?
Evighetsgame, spännande som fan
4-5
Spännande game...SÖDERLING VANN
5-5
6-5
ROBIN SÖDERLING BREAKAR, VILKEN MATCH, VILKEN KILLE........Fernando kastade sitt rack med alla kraft på gruset! Robin Söderling har serv i nästa game... 2-0 i set nästa?
7-5 Vilken kille!


2-0 i set till Robin Söderling! Andra setet tog 52 minuter

0-1
1-1
Robin Söderling är iskall, rör knappt en min!
1-2
2-2
Robin gör sitt livs poäng..gött!
...Men Gonzalez vinner med sina servrar
2-3
3-3
3-4
4-4
Väldig fin boll, och Söderling vann bollen.. 30-30
4-5 Kan Söderling vända detta igen?
5-5
5-6
Fernando vinner ett blankt game i sin egen serv!
5-7 Fan också... Men nu blir det ett fjärde set!!!

2-1 i set till Robin Söderling! Setet spelades i 40 minuter

Grymt spännande game i Gonzalez serv!
0-1
15-0 till Robin!
30-0
40-0
1-1
1-2


2-2
2-3
3-3
3-4
4-4
Fernando är framme vid domaren och är förbannad. Robin Söderling vann den bollen!! Och nu gnider Fernando sin rumpa mot där bollen kom för att visa sin markering mot domaren!
4-5 Fernando vann gamet ändå!!! Ska det bli ett femte set?


4-6

2-2 inför det avgörande setet! Fjärde sätet spelades i 43 minuter!

0-1
Aj fan, kom igen nu Robin!!!
0-2 Och nu är Robin ruskigt frustrerad! Detta ser inte alls bra ut!
0-3 .....
40-0 till Robin
1-3 VIKTIGT!
1-4
40-30  ta sista nu!
BRA GJORT!!!
2-4
15-40 till Robins födel i Fernandos serv!
3-4 UNDEEEERBAAAAAAAAAAAAART

SÖDERLING VÄNDER:


40-0 till Söderling!!!!

4-4

40-40

SPÄNNANDE:OCH HAN GÖR DET!!! 5-4 till ROBIN SÖÖÖÖÖDERLING

5-4!!!

15-0 till Robin! 3 bollar till seger!
30-0!!!
30-15
40-15

6-4!!! HAN VÄNDE OCH VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ JÄVLA GÖTT!!! VILKEN JÄVLA VÄNDNING!!!! FINAL PÅ SÖNDAG

Världspremiär för Änglar & Demoner den 13 juli!

Bara ben på Glenn Hysén uppmanar nu alla att gå på galapremiären av Änglar och Demoner den 13 juli!


*För er som inte förstår är det AIK - IFK den 13onde


E3 mässan kom med roliga överraskningar

Tja!


Idag så är jag hemma från plugget, anledningen är en helvetesförskylning som man aldrig blir av med. Men det gjorde ju inte så mycket, för jag kunde i lugn och ro spana in alla nya trailers och bilder som har publicerats under årets E3 mässa (E3 mässa är en tv-spels mässa som hålls i Los Angeles där Sony, Microsoft och Nintendo ger ut sina planer för kommande spel detta år).
De roligaste överraskningarna var väl bland annat att det verkligen kommer ett nytt Super Mario Bros till Wii, som absolut är köpvärt när man ser dessa bilder som släpptes för något dygn sedan:

Gud vad roligt! Alldeles upprymd nu, om du vill läsa om spelet så kan du läsa Levels repotage direkt från E3.Sedan ser Ubisoft släppt bilder och trailer på Assassin's Creed 2, vilket är det spel jag har mest förhoppningar på i år.
Spelet kommer utspela sig i Florence i Italien, vilket blir väldigt spännande då jag ska fara dit i sommar!
Bilderna:

Eller varför inte bara kolla på den officiella trailern:
Dock har också en demonstration av spelet kommit upp, vilket jag tycker är mycket bättre än den officiella trailern som du kan se på Levels hemsida.


På Nintendos presskonferans presenterade man även Super Mario Galaxy 2. Jag som var liten besviken på ettan fylls nu med stora fina förhoppningar på att detta kommer bli det bästa Super Mario spelet någonsin.
Visst ser det fint ut? Svårt att inte bli förälskad i denna spelfigur.


Det var allt för denna stunden, ska käka lite lunch nu.


Brev från kyrkan, mail från Jimmie Åkesson

Tjenare gott folk!

Som vissa av er redan vet så gick jag tillsammans med min goda vän Johannes till konfirmations läsning under våren, som jag var så illa tvungen att gå på.
Konfirmation är inte något för mig, visst Gud kanske finns, visst Jesus kanske fanns men vad spelar det för roll egentligen? Jag tycker varken Gud och Jesus ska få sådan respekt från människorna som de fått. Tänk vad roligt istället det skulle vara om man fick läsa och be till män som exempel Kofi Annan, Nelson Mandela eller någon var verkligen förändrat världen. Visst, Jesus var en väldig storsint person, det ska man absolut inte ta ifrån honom. Men går det egentligen upp emot vad dessa män har gjort under sina dagar?
Och jag som är halvt säker på att Jesus ens finns tycker det vore hur komiskt som helst om det totalt bevisades att han aldrig funnits, inte Gud heller. Tänk på hur många människor som skulle vart blåsta, hur många bortkastade timmar i kyrkor, synagogor & moskéer och hela köret. Undra hur världen skulle reagera på det.

Det var ändå ett väldigt prydligt brev man fick av Svenska Kyrkan som ville att man skulle konfirmera sig. Flera kändisar såsom Carolin Gynning, hårdrockbanden Avatar & Hammerfall, Amy Diamond m.fl. skrev under vad livet betydde för de, verkligen imponerande och det verkar vara ganska intressant att diskutera om detta ämne. Ska nog fråga om man får vara med och diskutera, fast man inte tror på Gud och att man inte har några planer på att ta konfirmation.

Angående Jimmie Åkesson fick jag nyss ett mail från SD med rubriken "Nu spurtar vi".
Anledningen till detta mail 3 dygn innan röstningen är väl att de ligger risigt till, även fast de bara behöver 2/3 av alla väljare från förra riksdagsvalet så verkar det inte gå vägen. Detta mejl var undertecknat av Jimmie Åkesson, och jag tror verkligen SD nu gör allting för att få ihop dessa 100.000 röster som de behöver.
Tyvärr för deras del tror jag inte att det går. Finns nog många som väljer PP före SD i detta valet, tror inte SD får skicka ned någon man till Bryssel.

Just nu spelas Running up that Hill i mina lurar, och man får rysningar varenda gång man hör introt! Så jävla härligt, nu ska det bli OC musik under hela kvällen!

Hare gött

-Philip

Välkomna

Välkomna nu till en renovering av bloggen! Alla gamla inlägg har tagits bort, och nu ska jag verkligen börja blogga igen!


RSS 2.0